Blogger
Image default
Vakantie

Bezoek klein Curaçao tijdens je vakantie

Een vakantie geboekt naar de Nederlandse Antillen? Vergeet dan niet een excursies naar klein Curaçao te boeken. Klein Curaçao ligt net voor de kust van Curaçao en is een bounty eiland, denk aan hagelwitte stranden met palmbomen en een azuurblauwe zee. Het lijkt zo uit een plaatje te komen, maar het is toch echt. Een excursies naar klein Curaçao is dan ook zeker de moeite waard

Wat kun je doen op klein Curaçao?

Een excursis  naar klein Curaçao is een dag vullend programma. Op klein curaçao kun je een hele dag niks doen, genieten van de wuivende palmbomen en de witte stranden. Maar er is niet veel aan horeca en een hele dag niks doen is ook zonde. Er nog meer te doen als je een excursies naar Klein Curaçao hebt geboekt. Zo is er een verlaten kasteel, of eigenlijk een ruïne die je kunt bezoeken. Hiervoor moet je wel een klein stukje lopen, maar dan zie je ook gelijk wat van het eiland. Overigens is het gehele eland niet groot. In een uur loop je van de noordkant naar het zuidelijkste puntje van het eiland. Die wandeling is overigens ook zeker de moeite waard als je een excursies naar klein Curaçao hebt geboekt. Het kasteel is te beklimmen en dan heb je een mooi uitzicht over de zee en het eiland. Ook kun je natuurlijk in de azuurblauwe zee zwemmen. Maar behalve zwemmen is de zee ook erg geschikt om te snorkelen. Het onderwater leven bij klein Curaçao is fascinerend. Heb je een excursies naar klein Curaçao geboekt, dan is snorkelen ook wel een must-do. Je kunt op het eiland snorkelspullen huren of deze kun je zelf meenemen.

 

Met de boot naar Klein Curaçao

 Heb je een excursies naar klein Curaçao geboekt? Dan begint de excursie al op de boot. Want hoewel het eiland dichtbij de kust ligt kun je er niet zomaar zwemmend heen. De boten vertrekken vanuit de haven in Willemstad en afhankelijk van de snelle powerboat of catamaran doe je er 40 minuten tot anderhalf uur over. Maar de reis op de boot is op zich al een feest genoeg. Een excursies naar klein Curaçao is zeker aan te raden tijdens je vakantie.