Blogger
Image default
Aanbiedingen

Disney+

Disney+

Deze OTT-streamingservice van The Walt Disney Company werd op 12 november 2019 in de Verenigde Staten gelanceerd. Het is de direct-to-consumer streamingservice van het bedrijf en bundelt content uit de uitgebreide reeks franchises van het bedrijf, waaronder Marvel, Pixar, Star Wars, National Geographic en meer.

 

Disney+ werd enorm populair vanwege de deal met Marvel Studios. Het is de exclusieve thuisbasis van Marvel-films en tv-shows geworden. De fandom van marvel was extatisch om alle inhoud op één plek te hebben. Enkele van de meest populaire nieuwe tv-programma’s op Disney+ zijn Loki, WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, Ms. Marvel, enz. Het heeft nu ook ieders favoriete en waarschijnlijk de beste Marvel-tv-show aller tijden “Daredevil” met Charlie Cox in de hoofdrol als Matt Murdock alias Daredevil en Vincent D’Onofrio als Wilson Fisk alias de Kingpin.

 

Disney+ is niet alleen een toevluchtsoord voor Marvel-fans, maar ook voor Star Wars-enthousiastelingen. Alle Star Wars-films zijn beschikbaar op het platform, het recente avontuur van onze favoriete Mandalorian en Baby Yoda in “The Mandalorian” seizoen 1, de klassieke originele trilogie, de prequel-trilogie en zelfs de veel verguisde Star Wars Holiday Special.

Hoe Disney+ te krijgen?

Disney+ is beschikbaar als een maandelijks abonnement voor $ 7,99 / maand, of je kunt je aanmelden voor een jaarabonnement voor $ 79,99 / jaar. Je kunt het ook toevoegen aan je bestaande Hulu- of ESPN+-abonnement voor $ 5 per maand extra.

Er is ook een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar voor nieuwe abonnees.

Hoeveel mensen kunnen één Disney+ account gebruiken?

U kunt maximaal 7 verschillende profielen maken op één account en elk profiel kan zijn eigen instellingen, aanbevelingen en inhoud hebben. 4 mensen kunnen tegelijkertijd inhoud van hetzelfde account streamen.

Is Disney+ veilig voor kinderen?

Ja, Disney+ heeft een kinderprofielfunctie waarmee je inhoudsbeperkingen voor kinderen kunt instellen. U kunt ook een pincode instellen om ongeautoriseerde wijzigingen aan het account te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat uw kinderen alleen naar leeftijdsgeschikte inhoud kunnen kijken.

Conclusie

Disney+ is een geweldige streamingdienst voor gezinnen. Je zult veel plezier beleven aan het kijken naar alle klassieke Disney-films en tv-shows, evenals de nieuwste releases van Marvel en Star Wars. Disney+ biedt veel waar voor uw geld en u zult zeker genieten van alle inhoud die het te bieden heeft.

 

bron: Streamplayers.nl