Blogger
Image default
Internet marketing

Kies 1 van de 3 beste online marketing pakketten

Op zoek naar een partner die ervoor kan zorgen dat je hoog in Google komt te staan? Die daarbij ervoor kan zorgen dat je meer leads en daardoor meer omzet met je website maakt? Dan ben je bij WJ Digital Marketing op het juiste adres. Doordat we al 5 jaar lang ZZP en MKB’ers helpen bij het scoren in Google weten we als geen ander hoe je dit moet doen in combinatie met het verhogen van de omzet. Doordat we in verschillende branches werken met verschillende competitieniveaus, weten we precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat je bedrijf hoger in Google komt te staan. Elk bedrijf en elk branche is uniek, waardoor het belangrijk is dat we een strategie op maat formuleren voordat we beginnen. Toch krijgen we elke dag de vraag hoeveel nu een online marketing pakket kost. Ons antwoord is tot de dag van vandaag geweest dat het afhangt van de vraag vanuit de klant. Om je toch een goed beeld te kunnen geven hebben we enkele veelgebruikte pakketten samengesteld, zodat je weet hoeveel het ongeveer kan gaan kosten.

Verschillende online marketing pakketten

Zoals hierboven is beschreven weet je nu dat een online marketing campagne uniek is en een strategie op maat. Om je toch een goed beeld te geven bieden we verschillende online marketing pakketten aan die beginnen vanaf € 300. Dit betekent niet dat dit direct de beste strategie voor jouw bedrijf is. Dit hangt namelijk sterk af van verschillende factoren, waaronder de factor wat je doelstellingen zijn. Wat wil je precies bereiken met je online marketing campagne? Is het zo dat je op korte termijn veel resultaat wil behalen? Dan kan bijvoorbeeld de inzet van Google Ads erg interessant zijn. Wil je juist meer inzetten op lange termijn resultaten die ervoor zorgen dat je website hoog in Google komt te staan, zodat je niet voor elke klik moet betalen? Dan kun je het beste beginnen met zoekmachine optimalisatie. Ook voor deze strategieën hebben we verschillende SEO pakketten en SEA pakketten

We begrijpen dat de keuze groot is en vaak complex, waardoor je het beste advies op maat kunt krijgen voordat je begint met het inzetten van online marketing. We helpen je hier graag mee doordat we gratis en vrijblijvend adviesgesprekken aanbieden.

SEO of SEA begint met een online marketing scan

Omdat we goed beginnen met elke online marketing campagne, beginnen we altijd eerst met een online marketing scan. Een online marketing scan bestaat uit een scan van je bedrijf, doelstellingen, huidige Ads campagne en je huidige SEO. Op basis hiervan weten we wat al goed staat en wat nog gedaan moet worden. Zo kunnen we je precies advies op maat geven en ervoor zorgen dat je meer resultaten kunt gaan behalen met het budget wat hiervoor nodig is. We adviseren je van A tot Z, zodat je precies weet wat je nodig hebt, wat het gaat kosten en in welk periode je dit doel kunt behalen.

Laat je vandaag nog adviseren door te bellen naar 0631001918 of vul ons contactformulier in.

https://wj-digital-marketing.nl/